Tanácsadási, szakértői képviseleti és adószakértői szolgáltatások esetén a díj az adott eset szakmai bonyolultságától és a feladat ellátásának időigényétől függően egyedileg kerül kialakításra. Az elvégzendő feladat áttekintése után a megrendelő árajánlatot kap.

Az árajánlat írásban történő elfogadása esetén történik meg a szolgáltatás teljesítése személyesen, szóban vagy írásban.

Korábbi tanfolyami és továbbképző előadásaimon részt vett kollégák és tanfolyamon általam tanított, végzett hallgatók, továbbá a Bérszámfejtő Klub és Tomcsányi Erzsébet Főkönyvelők Klubjának tagjai a díjból 35 % engedményt kapnak. A Magyar Rádióamatőr Szövetség tagjai illetve a hívójeles rádióamatőrök szintén 35 % engedményt kapnak a díjból.

 

Könyvvizsgálati, könyvelési, bérügyviteli szolgáltatások esetén előzetesen írásban megkötött szerződésben kerül rögzítésre a szolgáltatás díja, ami az adott szolgáltatás szakmai bonyolultságától, a feladat ellátásának időigényétől illetve adott vállalkozás nagyságrendjétől, konkrét körülményeitől is függ.

 

Szakmai kérdéseik megválaszolásáról ld. Válasz szakmai kérdésekben menüpontot

 

Amennyiben a szolgáltatás igénybe vevője első alkalommal kerül kapcsolatba irodánkkal, személyes találkozás során kötelező a kérdező azonosítása, személyazonosságának igazolása a pénzmosás elkerüléséről szóló rendelkezések előírásainak megfelelően.

 

Több szolgáltatás igénybe vétele illetve határozatlan idejű szerződés kötése esetén lehetőség van átalánydíj megállapítására is.

 

Tanfolyamok, előadások, Bérszámfejtők Klubja, Oktatás díjazását annak szervezője állapítja meg.

Amennyiben a szervező külső szervezet, a részvételi díjak megállapításához honlapomon megadom a szervező elérhetőségét.

Saját szervezésű tanfolyamok, előadások, oktatás meghirdetése előzetes igény felmérése alapján történik. A részvételi díjat befolyásolja többek között a leadott óraszám, a téma összetettsége, a résztvevők részére rendelkezésre bocsátani tervezett szemléltető anyagok bonyolultsága, mennyisége. A megfelelő számú érdeklődő esetén meghirdetett, saját szervezésű tanfolyam vagy előadás díjából az előzetes igényfelmérés alapján érdeklődők 10 % engedményt kapnak.

A meghirdetett tanfolyamokra és előadásokra jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével lehet jelentkezni.